Aluevaaleissa ehdolla

 

MARKE TISSARI, IHMINEN, PUOLELLASI. (NRO 431)

Pitkä ja kattava työkokemukseni lähihoitajana on kertynyt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla 20 vuoden aikana monipuolisesti kotihoidosta, vanhusten palveluasumisesta, kehitysvammaisten palveluista sekä mielenterveys- ja päihdetyöstä. Yli 10 vuoden kokemukseni pääluottamusmiehenä, parin vuoden kokemukseni työsuojeluvaltuutettuna sekä seitsemän vuoden kokemukseni kouluttajana työelämän pelisäännöistä on tehnyt minusta osaavan neuvottelijan, joka neuvotteluissa miettii omaa ratkaisuehdotustaan kokonaisuutena pahimman ja parhaimman vaihtoehdon kautta. Lopputulos on usein tyydyttänyt organisaation kaikkia osapuolia. Nämä ominaisuuteni ja kokemukseni olen valmis antamaan käyttöösi tulevassa aluevaltuustossa.

Näissä vaaleissa päätetään tulevasta työnantajasta. Muista äänestää.

marke.tissari@loimaa.fi tai facebook.com/marke.tissari

Katso esittelyvideo tästä!

 

JUKKA LAAKSONEN, INTOA, SYDÄNTÄ JA KOKEMUSTA (NRO 262)

Olen tänä vuonna valmistunut lähihoitajaksi, joten pitkää työuraa alalta minulle ei ole vielä ehtinyt kertyä. Työskentelen yksityisellä palvelutuottajalla, joka tarjoaa mielenterveyskuntoutusta. Olen lyhyen hoitoalan uran aikana ehtinyt työskentelemään monipuolisesti erilaisissa hoitajan tehtävissä niin vanhusten ja vammaispalveluiden palveluasumisessa, lastensuojelussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa julkisella ja yksityisellä työnantajalla.

Minulla on pitkä työkokemus entuudestaan kuntapuolelta, jossa olen myös toiminut pääluottamismiehenä sekä työsuojeluvaltuutettuna. Omaan myös pitkän kokemuksen kaupunginvaltuusto sekä erityishuoltopiirin valtuusto työskentelystä. Uskon että näillä kokemuksilla olen valmis toimimaan uuden hyvinvointialueen luottamustehtävissä ja hoitomaan niitä niin että jokaisen saavutettavissa on hyvä hoito ja hyvinvointialue toimii hyvänä työnantajana.

Olen käytettävissä, pidetäänhän yhteyttä: Jukka.laaksonen@loimaa.fi